Connect with us

Hronika

MAJKA NASTRADALOG SARAJLIJE TVRDI “Nije poginuo bježeći od policije, UBIJEN JE”

Majka muškarca koji je poginuo tokom sinoćnje policijske potjere u Sarajevu, obratila se medijima i iznijela tvrdnje da njen sin nije preminuo zbog niza nesretnih okolnosti nego da je ubijen.

– Znam da sam vidjela sina koji na vratu ima ranu. Bila sam u mrtvačnici i slikala tijelo. Na vratu je rana bila zalijepljena, pa sam je ja odlijepila i vidjela sam da je pucano u vrat na desnoj strani. To je rana od vatrenog oružja. On nije skočio 100 odsto. Ako skočiš onda nešto slomiš, a ne ostaneš mrtav. Tvrdim da su ga ubili – rekla je Hatidža Hadžagić za portal Klix.

 

Ona tvrdi da je pokušala razgovarati sa policijom, ali da joj niko nije mogao dati informacije koje smatra važnim.

Portparol Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić odbacio je ove tvrdnje i rekao da na tijelu nije utvrđena nikakva prostrelna rana.

– To nije tačno. Prema izvještaju sa mjesta događaja pregledom tijela nije utvrđena bilo kakva prostrelna rana, a obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti – rekao je Hadžiabdić pomenutom portalu.

Policija je ranije saopštila da je Sarajlija A. H. (37) preminuo noćas u Sarajevu nakon što je bježeći od policije skočio sa zida i zadobio teške povrede kojim je podlegao.

Advertisement
Komentarišite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Flag Counter

Trending

Copyright © EKSTREMNO.NET . Created by Dizajn Arena