Connect with us

Muzika

Marina Tucaković na ivici egzistencije: Pjevači me ne zovu, nemam ni za lijekove!

Autorka najvećih hitova na našoj muzičkoj sceni Marina Tucaković suočava se sa finansijskim problemima usljed dugotrajnog liječenja, koje iziskuje mnogo novca za preskupe hemioterapije i lijekove iz inostranstva.

U njenoj borbi za život situacija sa koronavirusom predstavlja dodatni problem, pa je progovorila o trenutnom zdravstvenom stanju i kako se liječi u vrijeme epidemije, kada bi kao rizična grupa morala da miruje kod kuće.

 

– Zdravlje mi varira, gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku. Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapija i lijekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija onakva kakva je i ja ne bih smjela iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram – rekla je ona nedavno za medije i dodala:

– Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pjevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gdje da promovišu i plasiraju te pjesme. Kako je krenulo, ko zna koliko će još ovo potrajati.

 

Priznala je da joj najteže pada to što joj je liječenje veoma zahtjevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od autorskih prava nekako uspijeva da ispliva na površinu.

 

 

– Zbog korone sam stopirala terapiju u inostranstvu, liječim se na onkološkom odjeljenju u Beogradu. Sada sam na biološkoj i hormonskoj terapiji. Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici. Uzimam tablete i dobijam injekciju jednom mjesečno… Nije naivna terapija, utiče na krvnu sliku, ali na duh ne, to je najbitnije – zaključuje Marina.

 

 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

 

Advertisement
Komentarišite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Flag Counter

Trending

Copyright © EKSTREMNO.NET . Created by Dizajn Arena