Connect with us

Rijaliti

OBJAVLJEN SPISAK UČESNIKA “ZADRUGE 4” Jedan od njih unaprijed dobija 50.000 EVRA

Najveća imena nove sezone biće Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, porodica Vasić, Miljana i Marija Kulić, Ivana Šašić, Filip Mijatov i Ana Korać, piše Informer.

Kako se dalje navodi, produkcija pregovara da u rijaliti uđu Luna Đogani i Anabela Atijas, ali ne i Marko Miljković.

Foto: Snežana Krstić, Dušan Milenković, Milan ilić/ RAS Srbija

– Sigurni smo da će ovu sezonu obilježiti Kristijan, zato je on unaprijed dobio 50.000 evra za učešće. Kristijan je već počeo da pravi klan, u kome su Miki, Mijatov, Šašićka i Ava – priča izvor pomenutog lista, i dodaje:

– Oni su se već urotili protiv Stanije! Kristijan i Šašićka su u ratu sa starletom još od “Farme 6”, a Ava neće da se druži sa Stanijom jer je svjesna da će joj ona biti glavna konkurencija.

Filip Mijatov, bivši Ane Korać, takođe ulazi u “Zadrugu 4”, a Ana je u pregovorima, piše Infomer.

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

– Ana ide na sastanak sljedeće nedelje. Nećka se jer želi da gradi pjevačku karijeru, ali para vrti gde burgija neće! Sigurni smo da neće odbiti pozamašan honorar. Zasad na pregovore nije pozvan njen vjerenik David Dragojević – navodi izvor.

Ni ova sezona “Zadruge” ne može da prođe bez Kulića! Ipak, oni nisu jedina porodica koja je već potpisala ugovor.

– Miljana je presrećna što ponovo ulazi u “Zadrugu” sa majkom Marijom. Za rijaliti se sprema i porodica Vasić – blizanci Mika i Giba, kao i njihova majka Rada – priča izvor.

Foto: B. Janačković, I. Anđelković/RAS Srbija

U četvrtu sezonu ući će i najzanimljiviji učesnici “Zadruge 3”.

– Bora Santana, Ivana Šopić, Bane Čolak, Lepi Mića, Zorica Marković, Maja Marinković i Marko Đedović dokazali su se kao rijaliti igrači – priča izvor, i dodaje da producenti pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani:

– Njihove svađe su obilježile treću sezonu, bio bi pun pogodak da ponovo uđu u “Zadrugu”. Marko ovog puta nije pozvan, vjerujemo da će se Luna snaći bez njega! Za rijaliti se spremaju i zvezde “Granda” Zvezdana Stevanović i Stefan Petrović Kosmajac, kao i starleta Nina Prlja, foto-model Anja Todorović sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Kako se navodi, producenti rijalitija pregovaraju i sa jednom velikom estradnom zvijezdom. Oni se nadaju da će je ubijediti da sa takmiči, jer ta pjevačica već mjesecima ne nastupa zbog pandemije korona virusa.

Advertisement
Komentarišite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Flag Counter

Trending

Copyright © EKSTREMNO.NET . Created by Dizajn Arena