Connect with us

Ostali sportovi

Otac Muhameda Bešića nasred ceste „ukrstio rukavice“ sa MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem

Nakon nesporazuma u centru Srebrenika, izbila je tučnjava između Mehe Bešića, oca našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića te Fahrudina Ferizovića zvanog Leki, koji je poznati MMA borac, potvrđeno nam je iz MUP-a TK.

Inače, Bešić je poznat kao jako prgava osoba, a zbog nekoliko krivičnih djela osuđen je na zatvorsku kaznu koju je odležao u KPZ Orašje .

– On je pušten prije 15 dana zbog redovnog isteka kazne. Ostao je njemu još jedan period da odleži ali je to uplaćeno, odnosno pretvoreno u novčanu kaznu.Podnosio je ranije molbe za vanzavodske pogodnosti, ali mu je to sve odbijeno – kazali su nam danas iz KPZ Orašje.  

  • Ferizović: MMA borac

    Ferizović: MMA borac

    FOTO: FACEBOOK


Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u fokusu javnosti dogodio se u avgustu 2017. godine kada je u naselju Falešići kod Srebrenika pogođen hicima iz vatrenog oružja u u ruku i nogu.

Također, u junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo.

U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe. Razlog za to bila je višegodišnja svađa i netrpeljivoist sa komšijama čija vozila je udario.

Akteri incidenta dali su izjave u Policijskoj stanici Srebrenik zbog narušavanja javnog reda i mira.

Uskoro više informacija…

Advertisement
Komentarišite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Flag Counter

Trending

Copyright © EKSTREMNO.NET . Created by Dizajn Arena