27 Maj, 2017

Simona: ‘Slovenski egzorcist me oslobodio svih demona…’

Simona: ‘Slovenski egzorcist me oslobodio svih demona…’

Javnosti sam najpoznatija po razuzdanom i kriminalnom načinu života, prostituciji i drogi. Ja sam bila dijete koje nije prakticiralo sakramente i vjeru, a sad se to sve promijenilo, kaže Simona Mijoković (32).Bivša starleta opet se osvrnula na burnu prošlost te otkrila kako se nekoć družila s vješticama i vračarima.

– Bila sam u okultnom svijetu i praktički odrasla na astrologiji. Dvije godine sam se družila s vješticama – rekla je Simona. Dodaje kako joj je sad žao što se njima obratila za pomoć kad joj je bilo najteže. – Zbog raznih poganskih obreda potpuno su me zaposjeli demoni – rekla je vizažistica.

Nije mogla danima hodati

Kad se oslobađala od demona, kaže kako nije mogla danima hodati jer ju je to dodatno iscrpljivalo i oduzimalo joj energiju.

– Kod patera Petra, egzorcista, u Sloveniji sam imala zadnja oslobođenja duše. Hvala Bogu, sad opet dišem slobodno kao dijete Božje – kaže vizažistica. Egzorcist fra Peter Vrabec iz biskupije Novo Mesto u Sloveniji često drži predavanja vjernicima o nauku Crkve o sotoni.

simona istvanovic | Autor: Robert Anic/PIXSELLfoto: Robert Anic/PIXSELL

  Dani golotinje: S bulimijom se borila kao tinejdžerica. Pomogli su joj posvećena sol, voda i ulje, pa više nije mogla povraćati

– Sotona ne može do našeg razuma, ali može do naših emocija i njima manipulira. Puno ljudi živi kako sotona hoće – rekao je Vrabec nedavno na predavanju u dubrovačkoj katedrali. Simona se, kako kaže, oslobodila svih demona i sad ponosno čuva knjigu koju joj je poklonio njezin duhovni obnovitelj, fra Zvjezdan Linić.

– Pater Zvjezdan mi je na knjizi posvetio riječi ‘Radosno za Isusom’. Knjigu znam napamet. Blagoslovljena voda se prolila po knjizi pa je zato smežurana – kaže bivša starleta. Na nekim od svojih svjedočanstava u crkvi osvrnula se i na svoje djetinjstvo.

Basler | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELLfoto: Sanjin Strukic/PIXSELL

 Anđelica: Simona je 2009. promovirala biografiju ‘Anđeo’ i bila u brakorazvodnoj parnici s Antom

Teško djetinjstvo s očuhom

– Roditelji su mi se rastali kad sam imala samo osam godina. Ja im sve opraštam i ne želim da netko prstom upire u njih – kaže Simona. Priznala je i kako ju je očuh zlostavljao, a ona ga je voljela kao oca i sad moli za njegovo obraćenje.

– Mama tada u meni nije vidjela kćer, nego ženu i konkurenciju. A brat i sestra su me doživljavali kao crnu ovcu u obitelji – rekla je Simona lani. Sad živi u Linzu u Austriji s kćeri Gabrijelom (10) i suprugom Stanislavom (50), s kojim se vjenčala krajem svibnja i čeka dijete.

– Moj suprug svaki dan moli na misi da bude sin i da ga Isus, kad naraste, pozove u svećenike – kaže bivša supruga Ante Gotovca (46). Dodaje kako će za Novu godinu biti u Taboru u Samoboru.

Raskalašeni život s bivšim mužem

foto: Filip Brala/PIXSELL

 Gotovčevi: Bivši supružnici su imali svoj reality show ‘Gotovčevi’, u kojem su promovirali luksuzan i razuzdan život

Simona i Ante su se rastali 2010. nakon tri godine braka. S kontroverznim poduzetnikom dobila je kćer Gabrijelu. Njihova veza bila je obilježena razuzdanim zabavama, alkoholom i drogama. Gotovac je prije dva mjeseca “uplovio” u treći brak. S akademski obrazovanom Jelenom Miljuš iz Srbije vjenčao se nakon nekoliko mjeseci. Simona mu nije došla na svadbu.

Povezane Objave