Connect with us

Zvijezde i tracevi

Supruga Novaka Đokovića odbrusila Baka Prasetu (VIDEO)

Poznati srbijanski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase podijelio je sa javnosti zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila baš kada je bio na vrhuncu popularnosti, prenosi Telegraf.rs.

U trenutku kada je postao i zvanično prvi po broju pratilaca na Balkanu, Ilić je mislio da je to idealna prilika da pokuša da dođe do najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, kako bi se makar slikao sa njim, jer je u tom trenutku bio u Beogradu, a poželio je napraviti i vedeo sa njim.

Kako bi to izveo odlučio je da se javi Novakovoj supruzi Jeleni, putem Instagrama.

 

Jelena je vidjela njegovu poruku i odgovorila mu je, a Bogdana su njene reči iznenadile.

– Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno – započela je Jelena Đoković.

– Ja uvijek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju sa onim u šta mi vjerujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate – odgovorila mu je Jelena.

 

(Telegraf.rs)

Advertisement
Komentarišite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Flag Counter

Trending

Copyright © EKSTREMNO.NET . Created by Dizajn Arena