Connect with us

Politika

Vulić: Možete dovesti milijardu posmatrača, ali SNSD-u ne možete ništa

Nama nisu bitni pojedinci i to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana, rekla je Vulić

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Sanja Vulić izjavila je da niko ne može toliko puta poništiti izbore, koliko SNSD može da pobijedi.

 

Vulićeva je istakla da je SNSD velika snaga i velika ljubav, te da mogu dovesti milijardu posmatrača, ali da SNSD-u ne mogu ništa.

Ona je naglasila da će SNSD imati apsolutnu većinu u Skupštini grada Doboja, a da je jedina promjena u odnosu na izbore u novembru, to što je PDP osvojio jedan odbornički mandat.

“Ponavljanje izbora je građane koštalo 600.000 KM, zar toliki troškovi i toliko maltretiranje za jedna mandat PDP-a? Trebali su nam iz CIK-a reći da je to cilj, mi bismo namolili građane da glasaju za njih da ne prolazimo svu ovu torturu”, rekla je Vulićeva za ATV.

 

Ona je zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova.

“Mi smo uvijek pozivali građane da glasaju za SNSD. Nama nisu bitni pojedinci i to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana”, izjavila je Vulić, navodeći da je srećna da je dio pobjedničkog tima.

Reklame
Komentarišite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *




Reklame
Reklame

Facebook

Reklame

Flag Counter

Aktuelno

Copyright © EKSTREMNO.NET . Created by Dizajn Arena